The Silence of Sound

ASSAIG OBERT GRATUÏT

La reconeguda directora mexicana Alondra de la Parra assaja l’espectacle The Silence of Sound amb la GIO Symphonia a l’Auditori de Girona.

The Silence of Sound és un espectacle musical i escènic que explica un viatge vital a través de la clown Gabriela Muñoz, l’orquestra i la seva directora.

La directora Alondra de la Parra porta per primera vegada una orquestra simfònica al centre de l’escenari acompanyada d’una clown!

Per aquest projecte “The Silence of Sound”, Alondra de la Parra s’ha associat amb una altra celebritat mexicana: Gabriela Muñoz, una de les principals intèrprets de clown d’Amèrica Llatina.

“Sempre he sentit la necessitat d’una nova obra d’art que introdueixi tothom al món de la imaginació a través del so orquestral”, diu Alondra de la Parra, coneguda mundialment per la seva captivadora direcció. “Hi ha moltes peces que ens ensenyen què és una orquestra i com funciona. Però volia fer alguna cosa que representés més on som avui, els modismes que tenim disponibles i el context en que vivim”.

L’Alondra i la Gabriela es van conèixer fa sis anys, després d’un espectacle de “Chula the Clown” que va resultar ser un casament per a les dues artistes. “Quan vaig veure la Gaby i la seva obra per primera vegada vaig saber que era el vehicle perfecte per conduir a la gent al món de l’orquestra amb la seva màgia perquè és silenciosa”, explica Alondra. “És la combinació perfecta entre un personatge que diu molt en silenci i un personatge com l’orquestra que ho diu tot a través del so”.

“The Silence of sound” presenta efectes visuals impressionants i únics creats especialment per l’estudi multimèdia català NueveOjos i comptarà amb la interpretació de l’orquestra GIO Symphonia, que celebra enguany el desè aniversari.

“En aquesta actuació, l’orquestra és un dels personatges principals, si no El personatge principal”, diu Alondra. “Al mateix temps, l’orquestra és l’ecosistema on viu la protagonista. Ella descobreix la música a través de l’orquestra i tradueix la música i l’energia que rep a través de la seva imaginació, que després es converteix en el seu viatge”.

“El viatge és literalment el d’una dona jove que s’endinsa a la complexitat de la vida”, diu Gabriela Muñoz, les actuacions de la qual sovint es descriuen com a “divertides i esfereidores”.

“L’espectacle és una manera molt única d’explicar històries. Reuneix llenguatges molt diferents, s’uneixen estretament per explicar alguna cosa que no és simplement intel·lectual o per al cervell, sinó per al cor i les emocions. I sobretot en aquests diez hem de recordar com d’important és continuar sentint”.

The Silence of Sound és una actuació multidisciplinar per als ulls, les orelles i l’ànima que s’ha creat per a totes les edats. L’orquestra ja no queda reclosa al fossat sinó que forma part integral de la història, ja que acompanya i guia una clown a través del seu viatge cap a la veritable realització.

Més informació a: www.thesilenceofsound.com

Patrocinat per:

Programa

Debussy ……………………Children’s Corner No. 5 “The Little Shepherd”
Bartók ………………………Concerto for Orchesta Sz.116 Mov. II
Stravinsky …………………The Firebird Scene 1: The Firebird’s Dance
Debussy ……………………La Mer L.109 Mov. I “De l’aube à midi sur la mer”
Debussy ……………………Children’s Corner No. 2 “Jimbo’s Lullaby”
Weber-Berlioz ……………Invitation to the Dance (Excerpt)
Masenet – Sibelius ……..Meditation vs. Violin Concerto
Prokofiev …………………..Symphony No. 1 in D Major Op. 25 Mov. IV
Prokofiev …………………..Symphony No. 5 in B Flat Major Op. 100 Mov. II
Ibarra ………………………..Las Antesalas del Sueño
Brahms ……………………..Symphony No. 3 in F Major Op.90 Mov. III

Intèrprets

ALONDRA DE LA PARRA, directora
GABRIELA MUÑOZ, clown

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Required fields are marked *.

Nombre*
Consentimiento*

FES-TE
GIO AMIC

Rebràs les últimes notícies i promocions de la GIO

 

Nombre(Required)
Consentimiento(Required)

institucions:

cec2_BN
dipu_BN
aj_gir_BN
auditoi_gir_BN
patronat_turisme_BN

patrocinadors:

valvi_BN
autopodium
fluidra_BN
vivaldi_BN
bambini_BN

col·laboradors:

celler_BN
dipu_BN
doubletree_BN
onix_BN

Mitjans oficials:

catmusic_BN
punt_BN
tv_giv
tv_olot_BN

partners:

musicat_BN
neorg_BN
igor
ginkgo2_BN
perruquers_BN
culturae_BN
dugudun_BN
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

Filosofia | Trajectoria | equip | Suport

Filosofia | Trajectoria | equip | Suport

Música | Salut | Patrimoni

Premsa | contacte

Filosofia | Trajectoria | equip | Suport

Filosofia | Trajectoria | equip | Suport

 

Música | Salut | Patrimoni

live

Premsa | contacte