Pastoral for the planet al Festival Portaferrada

La fura dels Baus i Gio Symphonia
Pastoral for the planet al Festival Portaferrada

La Fura dels Baus i la GIO Symphonia estrenen a l’estat espanyol l’homenatge a Beethoven.

Amb motiu de l’any Beethoven es va estrenar, el febrer del 2020, la reinterpretació de la “Simfonia 6 de Beethoven”, coneguda com la Simfonia Pastoral,  que s’utilitza com a base d’aquest muntatge sota la direcció de Carlus Padrissa i amb el nom de Pastoral for The Planet i que mescla amb altres composicions de compositors de l’època com Anton Reicha, Carl Maria von Weber, Julius Rietz i Fanny Mendessohn.

En aquest espectacle La Fura dels Baus proposa una meditació immersiva sobre la relació entre la natura i l’ésser humà, amb orquestra, una soprano i quatre ballarins. Per aquesta estrena a l’estat espanyol al Festival Portaferrada, comptarà amb la GIO Symphonia, sota la direcció de Chlóe van Soeterstède.

La proposta planteja la ruptura de l’harmonia i la resistència ecològica del planeta, però l’obra pot tenir un gir inesperat, que decidirà el mateix públic amb una aplicació immersiva, desenvolupada per la Fundació Èpica de La Fura. Amb aquesta producció, la Fura dels Baus pretén despertar consciències a través del món virtual, que es projectarà a 360º a la realitat.

 

Més informació i entrades a: https://www.festivalportaferrada.cat/es/c-3857/la-fura-dels-baus-giorquestra

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Required fields are marked *.

"*" señala los campos obligatorios

Nombre*

FES-TE
GIO AMIC

Rebràs les últimes notícies i promocions de la GIO

 

"*" señala los campos obligatorios

Nombre*
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!