La gio

Directors

Francesc Prat

Director artístic

Director d’orquestra i compositor format a l’Escolania de Montserrat, Conservatori de Barcelona i diplomat a la Musik-Akademie der Stadt Basel (Composició) i a la Zürcher Hochschule der Künste (Direcció d’orquestra). Treballa regularment amb la Sinfonieorchester Basel, la RTV Slovenia Symphony Orchestra, el conjunt BCN216, l’Orquestra Sinfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i amb el conjunt Ö! Ensemble für Neue Musik de la qual n’és el principal director associat. Actualment és director artístic de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca i de la GIO Symphonia.

Marcel Sabaté

Fundador i director honorífic

Va ser el director fundador de la GIO Symphonia l’any 2011. És professor de flabiol i tamborí de l’ESMUC i del conservatori Isaac Albéniz de Girona. Va obtenir el Títol Superior de Direcció d’Orquestra amb matrícula d’honor i Premi d’Honor al Conservatori Superior de Música de Barcelona amb el catedràtic Albert Argudo. 

Chloé Van Soeterstéde

Principal directora convidada

Nascuda a França el 1988 i formada musicalment a Anglaterra, atrau l’atenció de les principals orquestres a nivell mundial gràcies a la seva direcció, intuïció, sensibilitat i expressivitat en la música. Dirigeix un ampli repertori des de Mozart, Beethoven i Mendelssohn fins a Tchaikovsky, Ravel i Prokofiev. Ha estat mundialment premiada.

Marc Timón

Principal director associat

Considerat un dels compositors més brillants, actius i premiats de la seva generació. Compositor, director d’orquestra i pianista, és un músic eclèctic que combina la composició de bandes sonores per a cinema i televisió amb la creació d’obra simfònica de concert, musicals, pop, electrònica i música per a grans esdeveniments.

MARCEL SABATÉ
Fundador I director honorífic
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

FES-TE
GIO AMIC

Rebràs les últimes notícies i promocions de la GIO

 

"*" señala los campos obligatorios

Nombre*
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!