Dues produccions al Festival Temporada Alta

Dues produccions al Festival Temporada Alta
En la celebració del seu 10è aniversari i l’entrada de Francesc Prat com a director artístic, la GIO ha arribat a un acord amb Temporada Alta per a presentar dues produccions en la 30ª edició del festival.

La primera, en col·laboració amb l’Auditori de Girona, serà el 31 d’octubre amb Misteris de l’Instant i Xavier Sabata amb una posada en escena trencadora per part dels prestigiosos Cube.bz.

La segona, El Amor Brujo amb Mariola Membrives i Marta Puig, que tindrà lloc el 20 de novembre al Teatre de Bescanó i el 27 de novembre al Teatre Municipal de Palafrugell.

MISTERIS DE L’INSTANT

Britten, Rameau, Fauré, Guix, Händel i Mozart

Molts al·licients en aquesta proposta trencadora de la GIO per a inaugurar la temporada de celebració del seu 10è aniversari: la presentació oficial del seu nou director titular i artístic, Francesc Prat, la col·laboració del reconegut Xavier Sabata en la seva doble vessant de contratenor i director escènic, i una posada en escena agosarada, dissenyada pels prestigiosos Cube.bz.

Amb una cuidada selecció musical, serà un concert diferent estructurat en sis moviments amb evocadors títols, aparentment desconnectats entre ells, però que tenen tots en comú l’acte de la creació musical i de viure la vida. Una experiència de gran bellesa sonora i visual per a iniciar aquesta nova etapa i que us volem convidar a explorar.

EL AMOR BRUJO

Falla i Lorca

Sota la direcció de Francesc Prat, la GIO presenta un programa que gira al voltant del modernisme musical ibèric, amb dos protagonistes: Manuel de Falla i Federico García-Lorca. La proposta comptarà amb la col·laboració de la ‘cantaora’ Mariola Membrives, que interpretarà El Amor Brujo (segons la versió de 1915) i les Canciones antiguas españolas; però també amb la pianista Marta Puig, que ens oferirà la possibilitat de descobrir l’altre Falla amb el Concert per a clave i cinc instruments, en la seva versió per a piano, una obra conceptualment i estèticament diferent però de les més interessants del compositor.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Required fields are marked *.

"*" señala los campos obligatorios

Nombre*

FES-TE
GIO AMIC

Rebràs les últimes notícies i promocions de la GIO

 

"*" señala los campos obligatorios

Nombre*
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!