La gio

La GIO Symphonia és un projecte orquestral versàtil que, després de deu anys de trajectòria exitosa, ha iniciat una nova etapa sota la direcció artística de Francesc Prat, amb la voluntat de portar més enllà les experiències musicals convencionals apostant per viure experiències úniques i noves fórmules de presentar i programar els concerts.

Al llarg d’aquests anys ha col·laborat amb artistes de prestigi nacionals i internacionals, grans noms de la clàssica com Nemanja Radulovic, Daniel Müller-Schott, Valentina Lisitsa, Albert Guinovart, Xavier Sabata, Josep Carreras o Ainhoa Arteta. I amb projectes crossover al costat d’artistes com Monica Bellucci, Ute Lemper, Andrea Bocelli, la Fura dels Baus, Sílvia Pérez Cruz o Buika.

La GIO participa regularment amb els principals festivals del país com el Festival de Peralada, el Festival de Cap Roig, el Festival de la Porta Ferrada, el Festival Jardins de Pedralbes, el Grec, el Festival Cruïlla, el Portalblau i el Festival de la Cerdanya. I ha trepitjat teatres i auditoris tan destacats com l’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música, el Liceu, el Teatro Real de Madrid o l’Auditori de Girona.

També ha format part de grans produccions i col·laboracions com Maestro, espectacle de música electrònica del Grup Flaix; El pop d’una nit d’estiu i l’Acte Institucional de la Diada del 2019 a la Plaça Sant Jaume. I d’enregistraments de música per a projectes audiovisuals entre els que destaquen les bandes sonores de reconeguts compositors com Marc Timón, Arnau Batallé i Ivan Torrent. I també per a l’empresa Really Slow Motion de Los Angeles o La Caixa, en campanyes promocionals del nostre territori.

A més de l’activitat concertística, a la GIO comptem amb un projecte pedagògic i social que col·labora amb campanyes solidàries i vetlla per fer arribar un projecte sòlid i de futur dins el panorama musical català, amb un equip de professionals tot darrere que té com a objectiu situar la GIO Symphonia com a una de les orquestres de prestigi del nostre país.

#músicamésenllà

Previous
Next

Misteris de l’instant

DVORÁK – SIMFONIA NOU MÓN

GIO & Nemanja Radulovic

gio & Daniel Müller-Schott

gio & Sílvia Pérez Cruz

BEETHOVEN – SIMFONIA Nº5

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!