La GIO Symphonia i Grup Iris sumen esforços en la lluita contra el càncer

La GIO Symphonia i Grup Iris sumen esforços en la lluita contra el càncer

Seranata per a una nit d’estiu de Mozart a Llívia

La GIO Symphonia continua el seu projecte social en la lluita contra el càncer, de la mà de Grup Iris que enguany celebra el desè aniversari, amb un concert benèfic al Teatre Jardí de Figueres.

El projecte social de la GIO Symphonia col·labora, entre d’altres línies, en la lluita contra el càncer. La primera de les accions ja es va iniciar el 2017 durant el cinquè aniversari de l’orquestra amb l’estrena de Núria, una obra encarregada a Albert Guinovart que és un cant a la vida i homenatge a tots els lluitadors de la malaltia, que es va enregistrar en un DVD solidari en col·laboració amb El Crep de Mi Vida i per a recaptar fons per al projecte pioner del Dr. Frigola de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona.

Enguany s’associa amb Grup Iris, una entitat de dones empordaneses que des de fa deu anys ofereix suport a les persones afectades de càncer de mama i als seus familiars. El primer dels actes serà el concert benèfic el proper dissabte 11 de març a les 20h al Teatre Jardí de Figueres amb Clàssics del Cinema, dirigits pel compositor i director d’orquestra empordanès, Marc Timón. Un viatge musical a través de la història del cinema que ens portarà a conèixer a fons les històries que amaguen les bandes sonores més reconegudes amb arranjaments fets a mida per a orquestra de cambra.

També el dissabte 13 de maig a les 18h, en el marc d’una diada d’activitats diverses per a tots els públics que organitza l’entitat a la Rambla de Figueres, oferirà un concert amb e-STRINGS, un nou projecte musical que va néixer el passat estiu amb l’aval de la GIO i que s’estrena oficialment el proper 22 d’abril al Teatre de Salt.

Aquestes propostes s’afegeixen a les accions que l’orquestra inclou dins el seu projecte social com els Matins d’Orquestra, que acosten la música a grups més vulnerables i en risc d’exclusió a través d’Apropa Cultura i inclosos dins la programació del projecte

Auditori Obert de l’Auditori de Girona, presentat aquest passat mes de febrer.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Required fields are marked *.

"*" indicates required fields

Nombre*

FES-TE
GIO AMIC

Rebràs les últimes notícies i promocions de la GIO

 

"*" indicates required fields

Nombre*
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!