Un agost de Festivals empordanesos per a la GIO Symphonia

Un agost de Festivals empordanesos per a la GIO Symphonia

La GIO Symphonia porta tres de les seves produccions pròpies als Festivals d’estiu de l’Empordà.

El Festival de Peralada acollirà el divendres 4 d’agost un programa de The Beatles i Bowie en la versió que ha estrenat la GIO Symphonia aquesta passada temporada amb la veu d’Elena Terrats i dirigits per Francesc Prat. En aquesta ocasió sentirem Beatles Songs que el compositor Luciano Berio va arranjar inspirades en la música de Bach. I es completarà el programa amb l’estrena de tres cançons de David Bowie, arranjades pels germans Lucas i Tomàs Peire, que van recollir la idea de construir vincles improbables també entre Bowie i Philip Glass.

El Festival Portalblau, a l’escenari de la Mar d’en Manassa, dilluns 7 d’agost oferirà un nou concert d’El Amor Brujo, amb Mariola Membrives a la veu i Francesc Prat a la direcció. Un viatge a l’Espanya de principis del segle XIX que començarà amb Membrives projectant la seva veu sobre las Canciones españolas antiguas de Lorca i acabant amb un gran clàssic: El amor brujo, de Manuel de Falla, en la versió del 1915, un programa que gira entorn el modernisme musical ibèric i que serà una delícia per als amants de l’excel·lència orquestral.

I, per acabar, el F’ESTIU, el Festival de Música de Calonge i Sant Antoni acollirà el dissabte 12 d’agost el concert de Clàssics del Cinema amb Marc Timón al Castell de Calonge. Aquesta producció de la GIO clourà la setmana de festivals d’estiu amb un viatge musical a través de la història del cinema que ens portarà a conèixer a fons les històries que amaguen les bandes sonores més reconegudes amb arranjaments fets a mida per a orquestra de cambra.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Required fields are marked *.

"*" indicates required fields

Nombre*

FES-TE
GIO AMIC

Rebràs les últimes notícies i promocions de la GIO

 

"*" indicates required fields

Nombre*
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!